Skip to content

Eenmaal een Bull Terrier voor altijd een Bull Terrier

Bent u op zoek naar meer informatie over ons prachtige ras, de Nederlandse aangesloten fokkers en misschien wel het belangrijkste; weten hoe u oog in oog kan komen te staan met deze mooie honden? Dan bent u bij de B.T.R.N. aan het juiste adres! Wij als rasvereniging zetten ons in voor dit mooie ras. Voor de eigenaren, fokkers maar ook voor geïnteresseerden. Ons doel is vooral informatie geven over ons mooie ras en om fokkers, liefhebbers en geïnteresseerden van de Bull Terrier tot elkaar te brengen.

Daarbij stellen wij als vereniging ook eisen aan de gezondheid van ons ras en met name de aandacht voor diversiteit in de genenpool van de Bull Terrier maken wij ons hard. Dit d.m.v. het ZOO EASY programma waarover u op deze site veel terug zult vinden.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van onze activiteiten en evenementen en daarnaast krijgen leden 3x per jaar het clubblad Bull Terrier Times toegestuurd

Dit ras is geen gemakkelijk ras en vele verkijken zich hierop maar klikt het wel dat is dit voor altijd en geld bovenstaande koptekst. Wij als vereniging en liefhebbers willen u graag zoveel mogelijk informatie geven en delen, zodat u als mogelijk toekomstig eigenaar een juiste keuze zult maken om al dan niet voor dit ras te kiezen.

Wij hopen dat u op deze site de informatie zult vinden die u zoekt over dit prachtige ras en alles daaromheen.
Mocht u toch vragen hebben, schroom dan niet om ze te stellen!

IMG_6411