Skip to content

BTRN-Kampioens Clubmatch-2023

Op Zondag 18 juni 2023 zal de B.T.R.N zijn kampioenschapsclubmatch gaan organiseren

Locatie: Fjordhest-Gard –  Krimweg 125 –  7351 TI –  Hoederloo

De keurmeester voor deze dag is mevr. Anna Blair uit Engeland, zij keurt zowel de reuen als de teven. Voor degene die al een tijdje meelopen, weten dat deze keurmeester zelf jarenlang gefokt heeft onder de naam Megaville.

De Beste reu en teef op deze dag kunnen ieder 2 CAC winnen en voor de Runner-up Reu en Teef ieder 1 CAC daar het reserve CAC op deze dag als een vol CAC gezien mag worden. Natuurlijk krijgt de BOB de titel Club- Winner 2023 en daarnaast de Speciale Clubwinnaar schaal.

Daarnaast zullen speciale prijzen door de B.T.R.N. ter beschikking worden gesteld  en zelfs voor zowel Beste Baby als wel Beste Puppy.

Overige informatie:

Het betreft een Open inschrijving, dus ook niet-leden van onze vereniging kunnen inschrijven en zijn van harte welkom.

Het is tevens mogelijk  om zich via onze kampioenschapsclubmatch te kwalificeren voor de C.E.T.S. De winnaars van de navolgende klasse worden automatisch gekwalificeerd voor de C.E.T.S. van het jaar 2024:  Jeugdklas – Jonge hondenklas – Open klas – Kampioensklas en dit geldt natuurlijk voor zowel de reuen als de teven, mits de eigenaar van de hond lid is van de B.T.R.N.

Daarnaast zijn alle Bull Terriers die een CC / CAC / CACIB hebben behaald in het binnen of buitenland en waarvan de eigenaar lid is van de B.T.R.N automatisch gekwalificeerd  voor de C.E.T.S. Deze eigenaren dienen dit wel zelf kenbaar te maken aan het secretariaat van de B.T.R.N. Bij eventuele vragen kunt u altijd even contact op nemen met het secretariaat.

Tevens houden wij ons het recht voor om in dit schema aanpassingen aan te brengen indien het aantal inschrijvingen over schreden word. Mocht dit gebeuren dan zullen wij hoogstwaarschijnlijk een 2e keurmeester aanstellen voor de Baby’s en Puppy’s.

Inschrijfformulieren

U kunt het inschrijfformulier downloaden ( www.bullterrier-rasvereniging.nl ) als Word document of Adobe pdf. Dit kunt u vervolgens opslaan of eventueel printen, invullen wederom opslaan en terug mailen naar mathevandebroek@gmail.com

Vraag u om een bevestiging, mocht u deze niet ontvangen  neemt u dan even contact op

Ook per post is dit natuurlijk mogelijk  adres: Tappersweg 69-2031 ET – Haarlem.

Mocht er nog vragen zijn dan kunt u altijd nog even een mail sturen naar bovenstaand mail adres.

Wij hopen samen met u om deze dag tot een bijzondere en super gezellige dag te maken

Sluitingsdatum voor dit evenement –  04 juni 2023

Voor het laatste nieuws over deze dag kunt u ons volgen op de facebook pagina van de B.T.R.N.