Welkom

Op deze website vindt u veel informatie van allerlei aard, maar ook is er veel ruimte voor inbreng van onze leden. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van onze activiteiten en evenementen. Ook kunt u informatie vinden van medische aard, en info over het trainen en showen en zelfs over gedragsbegeleiding met de Bull Terriër. Op deze site willen wij ook fokkers, exposanten en leden die werken met de hond de gelegenheid geven hun resultaten te laten zien. Dit door middel van het clubblad Bull Terrier Times welke twee keer per jaar verschijnt, en waarin de aangesloten fokkers u informatie geven over de te verwachten nesten. Natuurlijk ook een pagina waarop fokkers gebruik kunnen maken van onze digitale pupbemiddeling, waardoor u de kans krijgt om zeer up-to-date op te hoogte te blijven. Zoekt u misschien een herplaatser, ook daarin bemiddelen wij en geven voorlichting via deze site.
pups